Onze werkwijze

Klanten bestaan bij ons niet, partners wel. Samen werken en samen leren, dat is wat we graag doen. Zo dragen we bij aan goed bestuur en management, schoolontwikkeling, de professionalisering van leraren of ontwikkelen we motiverende educatieve concepten en producten. We vinden het vanzelfsprekend om onze partners betrekken bij nieuwe ontwikkelingen en kansen, want samen sta je sterk.

Zeggen is doen

De unieke combinatie van kennis van besturen en (verander)management, het leren van leraren en leerlingen en de ontwikkeling van educatieve concepten, garandeert de verbinding tussen strategie en praktijk. Grote verhalen zult u van ons niet horen, liever laten we zien wat we kunnen. Daar zijn we op aanspreekbaar.

Dichtbij

In de samenwerking zijn we dicht bij wat onze partners bezig houdt. Kernwoord is voor ons de ontmoeting. Dat is zoeken naar (leer)ervaringen die bijblijven. Dat geeft energie om het werk met plezier te doen.

Fris

Leren en vernieuwen is wat bij ons past. Dat betekent dat onze kennis up to date is. Samen met onze partners ontwikkelen we onze concepten en producten. Nieuwsgierig als we zijn, zoeken we voortdurend naar wat werkt. Dat houdt fris.

Kennisontwikkeling

Edu-Sign werkt samen met hogescholen en universiteiten en biedt studenten de mogelijkheid tot het doen van stage en/of onderzoek. Mede hierdoor wordt de kennisontwikkeling bevorderd.