Corrie4kids

Corrie4Kids is een lespakket over het leven van Corrie ten Boom. Zij leefde van 1892 tot 1983 en werd wereldberoemd. Haar boodschap van vergeving door het geloof in Jezus heeft miljoenen mensen bereikt en is nog steeds actueel. Het lespakket laat kinderen zien wat oorlog met mensen doet, maar ook hoe vergevingsgezindheid en liefde uiteindelijk overwinnen.

Lespakket

Leren van Corrie ten Boom. Dat is het doel van het lespakket Corrie4Kids. Haar levenservaringen zijn leerzaam, soms spannend en avontuurlijk, maar altijd vol wijze lessen. De boodschap van Corrie ten Boom heeft inmiddels miljoenen mensen op deze wereld bereikt. Via persoonlijke contacten, boeken, radiolezingen, videofilms en televisie-uitzendingen zijn veel mensen geraakt door de centrale boodschap van vergeving door het geloof in Jezus. Deze boodschap is vandaag nog even actueel, ook voor kinderen.

Het lespakket Corrie4Kids is ontwikkeld bij het kindermagazine Corrie! Dit magazine kan ook zonder lespakket gelezen worden, maar om echt iets van Corrie ten Boom te leren is het lespakket een must.

Lespakket en kindermagazine sluiten nauw aan bij het onderwijs over de Tweede Wereldoorlog. Het sluit ook aan bij levensbeschouwelijke vakken en bij onderwijs gericht op sociaal-emotionele ontwikkeling.

Het lespakket Corrie4Kids bevat naast het kindermagazine een lerarenhandleiding, een leerdagboek, een digibord viewer en een DVD. Het kindermagazine is ook in het Engels beschikbaar.

Bezoek de website: www.corrie4kids.nl

Corrie4kids
Corrie4kids
Corrie4kids
Corrie4kids
Corrie4kids
Corrie4kids
Corrie4kids
Corrie4kids
Corrie4kids