Edu-World

Edu-World is een educatieve uitgeverij en expert in de ontwikkeling van onderwijsmethoden en educatieve software. Onze kennis stellen we ook ter beschikking aan organisaties met een educatieve doelstelling. Lees hier ons verhaal en bekijk onze producten.

Edu-World leeromgevingen

Onze kennis van ontwerpen garandeert producten die diepgang en betrokkenheid realiseren. Of het nu gaat om het realiseren van een educatief concept, cursus of training, informatiebulletin of lesbrief, een complete leerlijn of methode, samen maken wij uw ideeën werkelijkheid.

Inhoudsvol

Inhoudsvolle leeromgevingen ontwikkelen, dat is onze expertise. Er moet met plezier geleerd worden. Persoonlijke ontmoeting is de sleutel om dit te realiseren. Onze aanpak motiveert tot zelfstandig (na)denken en brengt mensen in beweging.

Actief en betrokken

De basis voor onze leeromgevingen is de actieve dialoog tussen leraar, leerlingen en inhouden. Een afwisselend en speels repertoire aan leerhandelingen zet aan tot actieve betrokkenheid.

Praktijkproef

Al onze leeromgevingen zijn praktijkproef. Ons netwerk van scholen en de enthousiaste samenwerking met leraren en leerlingen geeft de garantie dat alles wat wij ontwikkelen eerst in de praktijk getest wordt.

Ontzorgen

Voor ieder project wordt een team aangesteld van vaste medewerkers en freelancers met wie we al jarenlang samenwerken. Zo hebben we onderwijskundig ontwerpers, een eigen vormgever en redacteur, frontend- en backendprogrammeurs, illustratoren en wanneer gewenst een drukkerij die ook de distributie van papieren producten kan verzorgen. Van scratch tot product, we doen alles onder een dak. Mooi en effectief werk leveren, dat is waar we goed in zijn.

[innovatie]
Edu-World leraar
Alles voor de les met één klik bij de hand en beschikbaar voor het digibord.
meer info
[Digitaal platform]
Edu-World leerling
Gebruiksvriendelijke digitale omgeving met informatie, opdrachten en (oefen)toetsen.
[lezen / mediawijsheid]
News2Learn
Eigentijdse methode begrijpend lezen, kijken en luisteren én mediawijsheid in een.  
meer info
[Begrijpend lezen] [studievaardigheden] 
Brain2Train
Zelfstandig oefenprogramma voor begrijpend lezen en studievaardigheden in een. Te gebruiken naast de begrijpend leesmethode. Biedt een complete leerlijn studievaardigheden. 
meer info
[natuur & techniek]
Wondering the World
Onderzoeken, ontdekken en ontwerpen, dat hoort bij natuur- en techniekonderwijs. Leer hoe  principes uit de natuur de basis vormen voor techniek. 
meer info
[Aardrijkskunde]
Travelling the World
Ga op reis, verken de wereld dichtbij en ver weg en ontdekt hoe fascinerend deze is.
[geschiedenis]
Corrie4Kids
Verdiep je in de Tweede Wereld Oorlog met het lespakket over de Nederlandse verzetsvrouw Corrie ten Boom. 
meer info
[geschiedenis]
Sliedrecht4Kids
Met dit lespakket komt de lokale geschiedenis van Sliedrecht in de Middeleeuwen tot leven.
meer info