Online platform Edu-World

Edu-World is ons slimme platform waarop al onze producten draaien. Het is speciaal ontwikkeld om de leraar te ontzorgen, zodat deze zich helemaal kan richten op het lesproces. Het platform is ook geschikt voor instellingen of scholen die hun eigen educatieve materialen op een slimme manier willen organiseren. Het platform blinkt uit in eenvoud en effectiviteit. Het mooiste compliment is dat leraren tegen ons zeggen: 'Het is precies zo gemaakt als wij denken'.

Overal beschikbaar

Edu-World is een eigentijdse webapp die werkt in elke moderne browser en geschikt is voor pc, laptop, tablet en smartphone. De app onthoudt altijd waar u gebleven bent. Van de lesvoorbereiding stapt u moeiteloos over naar de les.

Gemakkelijk lesgeven

De digitale handleiding integreert op slimme wijze achtergrond informatie, lesopbouw, leertaken en beeldmateriaal. Met één klik heeft u alle lesmaterialen bij de hand, zodat u zich gemakkelijk kunt richten op het onderwijsproces en uw leerlingen.

Slimme digibordviewer

De digitale handleiding integreert ook de bediening van het digibord. Met één klik toont u foto’s, clips en andere bestanden op het digibord. De digibordviewer werkt in elke moderne browser en is geschikt voor ieder digibord.

Bezoek de website: www.edu-world.nl