Startbijeenkomst News2Learn - 4 & 11 september (kopie 05-07-2024 17:12:44)

Informatie

Datums:04-09-24 13:30-16:00
11-09-24 13:30-16:00
Locatie: Johannes Calvijnschool
Scheldelaan 15
3363 CK Sliedrecht
Kosten p.p: € 295,00
SBU: 2
Aantal plekken: 15
Gaat door bij: 5 deelnemers
Inschrijven tot: 10-07-2024
Waarderingscijfer: 8,9
Benodigdheden: Laptop of tablet met goed werkende Wifi-verbinding meebrengen

Goed begrijpend lezen geven is een kunst en doet een beroep op meerdere vaardigheden van leerkrachten. News2Learn helpt u daarbij en maakt hiervoor gebruik van de meest actuele didactiek, ondersteund door slimme technologie. In twee startbijeenkomsten maakt u kennis met de basisprincipes van News2Learn. U leert hoe u technisch overweg kunt met de digitale handleiding, welke didactische principes u toe moet passen en hoe u deze praktisch in de les inzet. Tijdens de scholing wordt geoefend met 'echte' lessituaties. Zo ervaart u zelf hoe News2Learn leerlingen motiveert om beter te worden in begrijpend lezen.

Doelgroep

Startende leerkrachten, leerkrachten die weinig of geen ervaring hebben met News2Learn. Ook voor invalleerkrachten is het een aanrader!

Benodigdheden

Laptop, tablet en/of smartphone meebrengen

Cursusleider

Marleen Kastelein

Optie

Startbijeenkomsten kunnen ook op uw eigen school aangeboden worden of organiseer het samen met scholen in de regio. Kosten op locatie: €685 exclusief €0,30 km vergoeding, alles vrijgesteld van BTW.

Aanmeldingsvoorwaarden

U meldt zich aan voor deze bijeenkomst door het inschrijfformulier onder aan deze pagina in te vullen. Door u aan te melden, gaat u akkoord met de hieronder vermelde aanmeldingsvoorwaarden en onze algemene voorwaarden. Een week voor aanvang van de masterclass sturen wij u een herinnering toe.

Verhindering

Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich altijd kosteloos laten vervangen door een collega, mits tijdig aan ons doorgegeven. Annulering is mogelijk per email tot twee weken voor aanvang van de masterclass. U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging per email van de annulering. Hiervoor wordt een bedrag van € 75,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf twee weken voor aanvang van de bijeenkomst bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Reviews

'Ik had echt niet door wat er allemaal met News2Learn mogelijk is. Als ik terugkijk, rommelde ik maar een beetje aan. M'n lesgeven heeft echt een impuls gekregen. Een aanrader voor iedereen.' Marion, leerkracht in groep 6

'Begrijpend lezen? Het klinkt zo vanzelfsprekend en iedereen geeft het, maar eerlijk gezegd weet ik er weinig of niets vanaf. Tijdens m'n Pabo-opleiding hebben we het er ook nauwelijks over gehad. Echt handig dat ik nu een beetje weet, wat er allemaal met News2Learn kan. Daar ga ik de komende maanden mee aan de slag, leuk om te doen!' Gijsbert, leerkracht in groep 8

Aanmelden

De inschrijfdatum voor aanmelding van deze masterclass is verlopen.