Travelling the World resonansgroep

Informatie

Datum:30-11-20 00:00-00:00
Locatie: n.v.t.
Kosten p.p: € 0,00
Aantal plekken: 44
Gaat door bij: 1 deelnemers
Inschrijven tot: 30-11-2020

Doet uw school mee aan de ontwikkeling van fase 1 van Travelling the World. Geef u dan op voor deelname aan de resonansgroep.

Wat u mag verwachten

Regelmatig krijgt u van ons een update over de voortgang van de ontwikkeling van Travelling the World. Ook zullen we u uitnodigen om feedback te geven op o.a. het concept en de proefhoofdstukken.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal bepaald worden hoe de betrokkenheid van de resonansgroep georganiseerd gaat worden. In elk geval zal er veel langs digitale weg plaats vinden.

Wat wij van u verwachten

Travelling the World maken we niet voor onszelf, maar voor de leerkrachten en kinderen op onze scholen. Dat betekent dat het concept en product samen beter maken. Dat kan alleen wanneer collega's in het werkveld ons van constructieve feedback voorzien. Dat betekent: bij feedback ook verbetersuggesties geven, je realiseren dat jouw praktijk niet de standaard is voor andere collega's, je realiseren dat suggesties niet altijd recht gedaan kunnen worden omdat ze in het geheel soms onvoldoende bruikbaar of niet realiseerbaar zijn, bereid zijn lessen in de praktijk uit te proberen.

Uw gegevens