News2Learn prijsuitreiking schrijfwedstrijd

Informatie

Datum:01-07-20 14:00-16:15
Locatie: Bouwbedrijf Merwestreek
Rivierdijk 636
3371 EE Hardinxveld-Giessendam
Kosten p.p: € 0,00
Aantal plekken: 58
Gaat door bij: 1 deelnemers
Inschrijven tot: 30-06-2020

Deze middag is de afsluiting van de schrijfwedstrijd van News2Learn over de Tweede Wereldoorlog. We zijn deze middag bij Stichting het Groene Virus in Hardinxveld-Giessendam met de winnaars van de schrijfwedstrijd. Op deze middag krijgen 11 leerlingen die een winnend verhaal geschreven hebben het boek 'Verborgen Verzet' van schrijver Herman Wilbrink. De leerling die het allerbeste verhaal geschreven heeft, is aanwezig met de hele klas en verder zijn alle leerlingen aanwezig die een verhaal ingestuurd hebben.

Spelregels bij inschrijven

  • Voer de gegevens van de leerkracht(en)/begeleider(s) in. Geef het aantal leerlingen waarmee u komt, op in het vakje eventuele opmerkingen/vragen.
  • Zijn er meerdere leerlingen van een school, kom bij voorkeur met een auto en beperk het aantal leerkrachten/begeleiders dat meekomt tot een minimum. Er is geen plaats voor extra begeleiders.
  • We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Bent u niet fit, verkouden of hoest u? Blijf dan thuis

Overig

  • Zorg dat u op tijd bent
  • Het bouwbedrijf ligt op een industrieterrein onder aan de dijk. Wanneer u de stoep afrijdt ziet u het aan uw linkerhand. Parkeren kunt u op het industrieterrein. Is er weinig plaats, rijd dan helemaal door naar het einde van de weg (500 meter). Daar is een grote parkeerplaats.
Aanmelden

De inschrijfdatum voor aanmelding van deze masterclass is verlopen.