Startbijeenkomst News2Learn voor beginners

Informatie

Datum:04-09-19 13:30-16:30
Locatie: Johannes Calvijnschool
Waterdaal 3
3817 GV Amersfoort
Kosten p.p: € 130,00
SBU: 2
Aantal plekken: 13
Gaat door bij: 5 deelnemers
Inschrijven tot: 29-08-2019
Waarderingscijfer: 8,9
Benodigdheden: xxxx

Lesgeven met News2Learn is een uitdaging. De aanpak doet een beroep op meerdere vaardigheden van leerkrachten én leerlingen. In deze startbijeenkomst maakt u kennis met de principes van News2Learn. Gaat u praktisch aan de slag met de digitale handleiding en oefent u met 'echte' lessituaties. Deze bijeenkomst helpt u letterlijk op weg met News2Learn.

Doelgroep

Startende leerkrachten, leerkrachten die weinig of geen ervaring hebben met News2Learn. Ook voor invalleerkrachten is het een aanrader!

Benodigdheden

Laptop, tablet en/of smartphone meebrengen

Optie

Startbijeenkomsten kunnen ook op uw eigen school aangeboden worden of organiseer het samen met scholen in de regio. Minimale groepsgrootte: 5 personen. Kosten op locatie: €650 exclusief €0,25 km vergoeding, alles vrijgesteld van BTW.

Aanmeldingsvoorwaarden

U meldt zich aan voor deze bijeenkomst door het inschrijfformulier onder aan deze pagina in te vullen. Door u aan te melden, gaat u akkoord met de hieronder vermelde aanmeldingsvoorwaarden en onze algemene voorwaarden. Een week voor aanvang van de masterclass sturen wij u een herinnering toe.

Verhindering

Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich altijd kosteloos laten vervangen door een collega, mits tijdig aan ons doorgegeven. Annulering is mogelijk per email tot twee weken voor aanvang van de masterclass. U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging per email van de annulering. Hiervoor wordt een bedrag van € 35,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf twee weken voor aanvang van de bijeenkomst bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Reviews

'Ik had echt niet door wat er allemaal met News2Learn mogelijk is. Als ik terugkijk, rommelde ik maar een beetje aan. M'n lesgeven heeft echt een impuls gekregen. Een aanrader voor iedereen.' Marion, leerkracht in groep 6

Aanmelden

De inschrijfdatum voor aanmelding van deze masterclass is verlopen.