Inloggen

Wat we doen

Edu-Sign werkt samen met u aan duurzame kwaliteitsverbetering van uw onderwijs. We zijn op zoek naar wat inspiratie geeft om het werk met plezier te doen. Dat heeft namelijk direct effect op de kwaliteit van het onderwijs. En daar hebben leraren en leerlingen beide profijt van.

Leiding geven en professionele groei

Werken in onderwijsorganisaties is dynamisch, afwisselend en uitdagend tegelijk. Jonge mensen geven energie maar vragen ook wat. Een goede sfeer, pedagogisch, didactisch en vakinhoudelijk kwaliteit leveren doen een groot beroep op het vakmanschap. Hier leiding aan geven vraagt om verstandig leiderschap. Het is de kunst van koers kiezen en houden, transparant communiceren en het motiveren van de medewerkers. Gemotiveerde en vakbekwame medewerkers zijn immers goud waard!

Edu-Sign Management en Edu-Sign Professional helpt u verder bij vragen op het gebied van leidinggeven of de professionalisering van uw mensen. Klik op de link of kijk hiernaast bij het aanbod.

 

Educatieve contentontwikkeling en vormgeving

Goed doordachte onderwijsinhouden zijn naast het goede lerarengedrag, sterk bepalend voor de kwaliteit van het onderwijsproces. Onderwijs in wat voor vorm dan ook draait immers altijd om inhouden. Aansprekende inhouden, dichtbij de leraar en de leerlingen, stimuleren motivatie en doen een beroep op het leervermogen van de leerlingen. Het is de kunst van verbinding leggen, van zin en betekenis ontdekken. Dat vraagt om goed doordacht en ontworpen educatief materiaal. Is dat het geval, dan werkt het als goed gereedschap in de handen van de vakman. Aantrekkelijke en professionele vormgeving oogt niet allen mooi, maar dient vooral om de aandacht van de leerlingen te richten op de inhoud.
Meer weten over wat we kunnen op educatieve contentontwikkeling en het vormgeven van educatieve concepten? Ga naar Edu-Sign Studio of Edu-Sign Creatief.