Inloggen

Edu-Sign Studio

Edu-Sign Studio is expert in ontwikkeling van educatieve content. Hier worden uw ideeën omgezet in onderwijs dat motiveert en bijblijft.

Wij werken voor scholen, uitgevers, musea en organisaties met een educatieve doelstelling. Wilt uw weten hoe onze producten er uit zien? Onder aan deze pagina vindt u twee recente producten waar we trots op zijn.

Edu-Sign leeromgevingen

Onze kennis van ontwerpen garandeert producten die diepgang en betrokkenheid realiseren. Of het nu gaat om het realiseren van een educatief concept, cursus of training, informatiebulletin of lesbrief, een complete leerlijn of methode, samen maken wij uw ideeën werkelijkheid. Waarin wij ons onderscheiden?

Inhoudsvol

Inhoudsvolle leeromgevingen ontwikkelen, dat is onze expertise. Er moet met plezier geleerd worden. Persoonlijke ontmoeting is de sleutel om dit te realiseren. Onze aanpak motiveert tot zelfstandig (na)denken en brengt mensen in beweging.

Actief en betrokken

De basis voor onze leeromgevingen is de actieve dialoog tussen leraar, leerlingen en inhouden. Een afwisselend en speels repertoire aan leerhandelingen zet aan tot actieve betrokkenheid.

Praktijkproef

Al onze leeromgevingen zijn praktijkproef. Ons netwerk van scholen en de enthousiaste samenwerking met leraren en leerlingen geeft de garantie dat alles wat wij ontwikkelen eerst in de praktijk getest wordt.

Less is more

Edu-Sign Studio ontwikkelt vanuit het principe 'Less is more'. Niet het vele is goed, maar het goede is veel. We verliezen ons niet in bijzaken maar richten ons op waar het om gaat. Zo bedenken we oplossingen om educatie aantrekkelijker en effectiever te organiseren.

Multimedia

Leeromgevingen van Edu-Sign Studio kenmerken zich door een natuurlijke integratie van multimediale toepassingen. Fysieke en virtuele werkelijkheid versterken elkaar. Eigentijdse toepassingen overbruggen tijd en ruimte en bieden intelligente webbased oplossingen.

Interesse

U hebt ideeën en wilt deze omzetten in educatie? Neem contact met ons op.

 

Nieuw! Corrie4Kids, het lespakket over het leven van de christelijke verzetsvrouw Corrie ten Boom. Neem kennis van ons nieuwste product, bekijk de website en promotiefilm op www.corrie4kids.nl.

 

Wondering the World, natuur en techniek voor het christelijk basisonderwijs. Een uniek initiatief van Edu-Sign Studio BV en de basisscholen. Meer weten? Klik op de banner.

Logo Wondering the World JPEG