Inloggen

Hoe we werken

Klanten bestaan bij ons niet; partners wel. Samen werken en samen leren dat is wat we graag doen. Samen ontwikkelen we motiverende educatieve concepten en producten, werken mee aan veranderende praktijken en ondersteunen bij de implementatie. Zo werken we samen met onze partners in het hart van het lerarenberoep en betrekken we hen bij nieuwe ontwikkelingen en kansen.

Zeggen is doen

Onze kennis van besturen en (verander)management garandeert de verbinding tussen strategie en uitvoering. We zijn gericht op duurzame verandering, dat doen we door denken en doen te verbinden. Wat we zeggen praktiseren we zelf ook; onze theorie is onze praktijk en andersom. Daar zijn we op aanspreekbaar.

Dichtbij

In de samenwerking zijn we dicht bij wat onze partners bezig houdt, de leraren, de leerlingen en de onderwijsinhouden. Kernwoord is voor ons de ontmoeting. Dat is zoeken naar leerervaringen die  bijblijven. Dat geeft energie om het werk met plezier te doen. 

Fris

Leren en vernieuwen is wat bij ons past. Dat betekent dat onze kennis up to date is. Samen met onze partners ontwikkelen we onze concepten en producten. Nieuwsgierig als we zijn, zoeken we voortdurend naar wat werkt. Dat houdt fris.

Edu-Sign werkt samen met universiteiten en biedt studenten mogelijkheden en gelegenheid tot het doen van stage en/of onderzoek. Mede hierdoor wordt de kennisontwikkeling bevorderd.

Interesse

Onze werkwijze spreekt u aan en u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.