Inloggen

Startbijeenkomst News2Learn, locatie Sliedrecht

Startbijeenkomst News2Learn voor beginners
Lesgeven met News2Learn is een uitdaging. De aanpak doet een beroep op meerdere vaardigheden van leerkrachten én leerlingen. In deze startbijeenkomst maakt u kennis met de principes van News2Learn. Gaat u praktisch aan de slag met de digitale handleiding en oefent u met 'echte' lessituaties. Deze bijeenkomst helpt u letterlijk op weg met News2Learn.

Doelgroep
Startende leerkrachten. leerkrachten die weinig of geen ervaring hebben met News2Learn. Ook voor invalleerkrachten is het een aanrader!

Data en Locatie
5 september 2018, Johannes Calvijnschool in Sliedrecht

Tijd
13:30-16:30 uur (3 SBU)

Benodigdheden
Laptop, tablet en/of smartphone meebrengen

Kosten
€130

Aantal deelnemers
Het minimale deelnemersaantal is 5 personen. Het maximale aantal deelnemers is 15 personen.

Optie
Startbijeenkomsten kunnen ook op uw eigen school aangeboden worden of organiseer het samen met scholen in de regio. Minimale groepsgrootte: 5 personen. Kosten op locatie: €650 exclusief €0,25 km vergoeding, alles vrijgesteld van BTW.

Waardering
'Ik had echt niet door wat er allemaal met News2Learn mogelijk is. Als ik terugkijk, rommelde ik maar een beetje aan. M'n lesgeven heeft echt een impuls gekregen. Een aanrader voor iedereen.'

Aanmeldingsvoorwaarden
U meldt zich aan voor deze bijeenkomst door het inschrijfformulier onder aan deze pagina in te vullen. Door u aan te melden, gaat u akkoord met de hieronder vermelde aanmeldingsvoorwaarden en onze algemene voorwaarden. Een week voor aanvang van de masterclass sturen wij u een herinnering toe.

Verhindering
Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich altijd kosteloos laten vervangen door een collega, mits tijdig aan ons doorgegeven. Annulering is mogelijk per email tot twee weken voor aanvang van de masterclass. U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging per email van de annulering. Hiervoor wordt een bedrag van € 35,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf twee weken voor aanvang van de bijeenkomst bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Meer weten?
Dat kan. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eigenschappen bijeenkomst

Datum: 05-09-2018 13:30
Einddatum: 05-09-2018 16:30
Plaatsen 15
Inschrijfstop 03-09-2018
Prijs per persoon €130.00
Voor deze bijeenkomst kan er niet meer aangemeld worden